#
Naše poslanstvo je luščiti bistvo.
Ustvariti poglobljeno razmerje z znamko, ki se meri z zvestobo.

Odgovorni smo družbi in bilancam naših naročnikov.
#

Strateški razvoj

Naši strategi vam pomagajo poiskati relevantne uvide v trg, konkurenco in stranke ter poenostaviti kompleksnost sodobnega marketinga. S pomočjo osmišljanja podatkov, načrtovanja nakupne poti, funkcionalne integracije in inovativne rabe digitalnega okolja identificiramo nove poslovne priložnosti, ki dodano vrednost ustvarjajo tako za podjetje kot tudi za vaše stranke.

Kreativne storitve

Znamka v vsaki interakciji s stranko ustvarja določeno izkušnjo. Za pozitivne izkušnje v komunikaciji z znamko skrbi naš najbolj empatičen oddelek kreativcev, ki na podlagi relevantnih uvidov zasnuje zgodbe in stranke poveže z blagovno znamko. Zasnovo in izvedbo on-line, off-line in integriranih kampanj, nam bo v izziv pripraviti tudi za vas. Naši digitalci vam pomagajo načrtovati, oblikovati in razviti digitalne rešitve, ki tvorijo integriran ekosistem storitev ter podpirajo nakupno pot strank.

Razvoj naročnikov

Razvoj in vodenje naročnikov predstavlja intenziven odnos med naročnikom in ekipo, ki jo vodi skrbnik naročnika. Na Futuri verjamemo v dolgoročna partnerstva, zato pazljivo sestavimo ekipo, ki naročnika vodi skozi zastavljene marketinške aktivnosti. Odnos temelji na zaupanju in medsebojnem spoštovanju. Pri našem delu je ključna vzpostavitev “platforme”, ki standardizira in poenostavi operativno izvajanje aktivnosti, omogoča sprotno prilagajanje in merjenje njihovih učinkov ter razbremeni marketinško ekipo na strani naročnika.

Medijski zakup

Medijska strategija in zakup vključujeta plačljive, prislužene in lastne kanale. Celosten pristop zagotavljamo z edinim integriranim medijskim oddelkom v Sloveniji, ki na enem mestu načrtuje, zakupuje in upravlja digitalne in klasične medijske kanale. Pri tem v živo spremljamo učinkovitost tržnih aktivnosti in sproti izvajamo optimizacijo zakupa.


Spoznajte ekipo

Marko Vičič
Marko Vičič
Ustanovitelj & partner
Vital Verlič
Vital Verlič
Ustanovitelj & partner

Futura smo ljudje in naši uspehi so plod timskega dela. Zato v vodstvu skrbno negujemo medosebne odnose. S svojimi izkušnjami in zgledom skrbimo, da je delo opravljeno z jasnim ciljem in ambicijo, da presežemo pričakovanja in se ne zadovoljimo s povprečjem. Skrbimo za dolgoročni razvoj in se zavedamo, da moramo biti vedno korak pred drugimi. S svojo vizijo smo pravi poslovni partner za podjetja, ki želijo v središče poslovanja postaviti svoje stranke.


KAKO JE NASTALA AGENCIJA
ZA POVEZAN SVET
 
Mija Gačnik Krpič
Mija Gačnik Krpič
Članica uprave
Gregor Firbas
Gregor Firbas
Izvršni direktor
Zoran Gabrijan
Zoran Gabrijan
Kreativni direktor & partner
Dragana Josipović
Dragana Josipović
Direktorica poslovnega razvoja
Branka Bizjak Zabukovec
Branka Bizjak Zabukovec
Direktorica kreativnih storitev
Barbara Pagon
Barbara Pagon
Medijska direktorica
Marjana Robavs
Marjana Robavs
Svetovalka uprave
Goran Lang
Goran Lang
Kreativni strateg
Patricija Perše
Patricija Perše
Art direktorica in vodja oblikovanja
Blaž Zorčič
Blaž Zorčič
Vodja digitala in UX/UI oblikovalec
 
 
Maša Crnkovič
Maša Crnkovič
Vodja analitike in uporabniške izkušnje
Alenka Pulec Jurjevčič
Alenka Pulec Jurjevčič
Direktorica projektov
Urška Nučič
Urška Nučič
Direktorica projektov
Žare Kerin
Žare Kerin
Kreativni direktor
Boštjan Napotnik
Boštjan Napotnik
Kreativni direktor
+

50 strokovnjakov, ki se veselijo vašega izziva

Kontaktirajte nas


Kako je nastala agencija za povezan svet


Zametki naše agencije segajo v čas, ko sta bila Marko Vičič in Vital Verlič kolega na Fakulteti za arhitekturo. Oba sta se spogledovala z oblikovanjem in komunikacijami, zato sta leta 1986 skupaj s tretjim ustanovnim partnerjem Igorjem Arihom ustanovila agencijo Futura.

Futura je bila naprej prepoznavna kot oblikovalski studio, kasneje pa smo resno vstopili v oglaševanje, medijski zakup in digitalni razvoj.

Danes smo edina popolnoma integrirana marketinška agencija v Sloveniji. Digitalnega in fizičnega sveta ne ločujemo, ampak ju prepletamo. Pod eno streho povezujemo stratege, kreativce, oblikovalce, vsebince, načrtovalce uporabniške izkušnje, spletne razvijalce in analitike.

Že od samega začetka nas vodi želja po ustvarjanju sporočil z dobro mero svežine in humorja, ki nagovarjajo posameznikovo inteligenco. Ena od naših posebnosti pa je zagotovo tudi izjemen timski duh, ki preveva naše pisarne in se manifestira v naših delih.

Zgodbe o uspehu snujemo skupaj z vodilnimi domačimi in tujimi podjetji na področju FMCG, zavarovalništva, telekomunikacij, bančništva, avtomobilizma, B2B in drugih. Do danes smo kar desetkrat postali slovenska agencija leta, trikrat pa tudi zmagovalci Zlatega bobna. Številne nagrade Effie dokazujejo, da ideje, ki jih ustvarjamo, niso same sebi namen, temveč tudi v času modernih tehnologij učinkovito rešujejo izzive naših strank.

Najbolj nagrajena agencija v Sloveniji
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #


Sodelujte z najboljšo ekipo!
Kontaktirajte nas