#

Mija Gačnik Krpič je naša nova izvršna direktorica

Mija Gačnik Krpič, ki je bila do sedaj direktorica za poslovni razvoj, je postala glavna izvršna in operativna direktorica Skupine Futura. Ustanovitelja Marko Vičič in Vital Verlič, ki sta od leta 2015 opravljala naloge glavnih izvršnih direktorjev, bosta še naprej člana poslovnega odbora.
#


Mija Gačnik Krpič je na Futuri DDB od leta 2007, ko se je ekipi pridružila na mesto direktorice naročnikov. Kasneje je skrbela za poslovni razvoj in v zadnjih letih odigrala pomembno vlogo pri transformaciji Future v polno integrirano marketinško agencijo.

“Zadnja štiri leta so bila razburljivo potovanje. S prihodom mnogih novih sodelavcev, osvežitvijo poslovne vizije, širitvijo obzorij z novimi znanji in delom na nas samih, smo suvereno ponotranjili in strokovno obvladali manjkajoča in nova področja marketinga. Še več: smo najboljša in najmočnejša Futurina zasedba vseh časov,” je ob predaji povedal dosedanji izvršni direktor in partner Marko Vičič.

"V središče delovanja je vedno potrebno postaviti stranke. S svojimi naročniki v središče postavljamo njihove kupce. V agenciji Futura v središče postavljamo ljudi, njihov razvoj in njihova znanja, da bomo lahko še naprej nudili 360-stopinjsko podporo našim naročnikom. Tudi naprej bo Futura, kot že ime pove, zazrta v prihodnost in nove trende,” svoje usmeritve opiše Mija Gačnik Krpič.

Marko Vičič in Vital Verlič ostajata v poslovodnem odboru Future DDB, v prihodnje se bosta posvečala skrbi za odnose s ključnimi naročniki in oblikovanju novih razvojnih priložnosti.

Preberite tudi

Povežite se s svojimi strankami
Kontaktirajte nas