#
Futura DDB digital

Digitalni produkti in storitve

Digitalni produkti in storitve, ki podpirajo vaše poslovne ambicije.

Digitalni produkti 

Ne ustvarjamo le digitalnih produktov, ampak tudi gradimo digitalne izkušnje. Ne glede na to, ali gre za spletno stran ali mobilno aplikacijo — naš cilj je dvigniti vaše poslovanje na višjo raven in omogočiti uporabnikom nepozabno izkušnjo.

Naša ekipa strokovnjakov si bo vzela čas, da resnično spozna vaše poslovne potrebe in cilje. S poglobljenim razumevanjem vam bomo lahko zagotovili rešitve po meri, prilagojene vašim specifičnim potrebam. Ne zadovoljite se s povprečnim digitalnim produktom — dovolite nam, da oblikujemo digitalno izkušnjo, ki vas bo razlikovala od drugih, pritegnila stranke in vam pomagala doseči zastavljene poslovne cilje. 

Analitika

Digitalna analitika niso samo številke in podatki. Ključno je razumevanje vaših uporabnikov in njihove interakcije z digitalnimi produkti. Naši specialisti bodo zbrali podatke o prometu na spletni strani in analizirali vzorce ter trende v vedenju uporabnikov. S pomočjo teh podatkov bomo lahko učinkovito optimizirali delovanje spletne strani in izboljšali celotno uporabniško izkušnjo. 

Ne ugibajte, kaj deluje in kaj ne — dovolite nam, da vam pomagamo razumeti podatke in vaš spletni nastop dvigniti na višjo raven. 

Optimizacija za iskalnike (SEO)

Se želite povzpeti na lestvici zadetkov iskanja in povečati promet na spletni strani? Potem ne smete pozabiti na SEO optimizacijo za iskalnike, s pomočjo katere boste izboljšali svojo vidnost na spletu. 

Naši SEO strokovnjaki bodo izvedli temeljito raziskavo ključnih besed in za vaše podjetje izbrali najustreznejše ključne besede. Na podlagi postavljene strategije bomo optimizirali vsebino in strukturo spletne strani ter ustvarili visokokakovostne povratne povezave na vašo spletno stran. Na mesečni ravni bomo spremljali in analizirali delovanje vaše spletne strani ter po potrebi prilagodili strategijo, da zagotovimo stalni dotok uporabnikov na spletno stran. 

Oblikovanje uporabniške izkušnje

V svetu globalne konkurence samo obstoj digitalne storitve ni dovolj za uspeh. Konkurenčno prednost in diferenciacijo na trgu dosegajo znamke, ki pri oblikovanju spletnih strani in aplikacij izhajajo iz razumevanja potreb uporabnika in analitičnih podatkov. Tako ustvarjamo digitalne produkte, ki niso samo vizualno privlačni, ampak tudi enostavni za uporabo in vašim strankam zagotavljajo prijetno izkušnjo. 

Dobra uporabniška izkušnja je investicija z visoko dodano vrednostjo. Tako na kratki kot na dolgi rok ima neposreden učinek na prodajo, ROI in zvestobo. 

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala, da z dobro uporabniško izkušnjo navdušite svoje stranke in prehitite konkurenco. Željeni poslovni učinek dosežemo z analitičnim pristopom k načrtovanju funkcionalnosti in informacijske arhitekture, uporabniku prijazne vsebine ter estetike z “vau učinkom”.

Back-end uredniški vmesnik

Trden zaledni sistem je ključnega pomena za uspešen digitalni produkt. Naša ekipa izkušenih razvijalcev tesno sodeluje z naročniki, da se seznani z njihovimi tehničnimi potrebami in tako ustvari učinkovit, varen ter razširljiv zaledni sistem, ki je tudi enostaven za upravljanje. Takšen zaledni sistem bo uspešno podpiral vaš digitalni produkt in spodbujal vašo poslovno rast, vi pa se boste lahko osredotočili na to, kar delate najbolje. 

Front-end uredniški vmesnik

Tako kot ima embalaža proizvoda ključno vlogo pri privabljanju in zadrževanju kupcev, sta pri spletni strani in aplikaciji pomembna njuna oblika in funkcionalnost. 

Predstavljajte si razliko med spletno stranjo, ki jo z veseljem uporabljate, in spletno stranjo, ki vas spominja na nadležno opravilo. To je bistvo front-end razvoja. Gre za razliko med produktom, h kateremu se bodo ljudje vedno znova vračali, in takim, ki ga bodo hitro pozabili. Naši front-end razvijalci bodo poskrbeli za vizualno privlačnost vaše spletne strani, preprosto krmarjenje po strani in odzivnost na različne naprave. Kako smo pomagali našim strankam?

Povežite se s svojimi strankami
Kontaktirajte nas