#
Komunikacija

Dogodki in promocije

Povezujemo čustva in izkušnje.
  • Kreativna zasnova dogodka
  • Koordinacija dogodka
  • Novinarske konference
  • Vključevanje zaposlenih

Dogodek vzpostavlja oseben odnos in pristno doživetje

Nobeno drugo orodje ne omogoča, da stranka znamko dejansko začuti ter sama odkriva njene prednosti in edinstvenosti. Vsa moč dogodka zato leži v možnosti komuniciranja našega sporočila prek vseh čutov. Omogoča nam poudarjanje želenega in takojšnje pridobivanje povratnih informacij s strani udeležencev. Kaj čutijo, kaj doživljajo, kako našo znamko sprejemajo.

Dogodki in promocije so odličen način za začetek odnosa s potencialno stranko ali priložnost, da se še bolj povežemo z obstoječimi kupci, pa naj gre za dogodek, na katerem znamka sodeluje, ga organizira ali sponzorira.

Priložnost, da se s strankami povežemo na čustveni ravni

Neotipljiva identiteta znamke se na dogodkih in promocijah spremeni v izkušnjo za strankine čute. Izkušnjo, ki je s klasičnim in digitalnim marketingom ne moremo doseči.

Pomagamo vam ustvariti dogodke, na katerih se bodo stranke ustavile, ne le sprehodile mimo. Poskrbimo za vse od konceptualizacije do izvedbe dogodka, ki bo utelešal identiteto znamke in poskrbel za brezhibno izkušnjo vaših strank, ne glede na to kakšen cilj želite z njim doseči. Vaša naloga je, da na dogodku uživate in se posvetite svojim gostom, za vse ostalo poskrbi naša ekipa.Želite, da vaša znamka zaživi?
Kontaktirajte nas