#
Strategije

Vpeljava analitike v marketing

Povezujemo podatke in uvide.
  • Postavitev KPI-jev in dashboard-ov
  • Analiza nakupne poti
  • CRM in avtomatiziran marketing
  • Izobraževanja in delavnice spletne analitike
  • Analitika za posamezne točke stika
  • Nastavitev kakovostne spletne analitike
  • Vpeljava “growth hacking” procesa dela

Povečajte učinkovitost marketinga z uporabo podatkov

Kje in kako stranke prihajajo v stik z vami? Kje in zakaj izgubljate stranke? Kaj uporabniki počnejo na spletni strani? Kateri segment strank je za vas najbolj dragocen? Odgovore na takšna vprašanja bi morali poznati vsi sodobni marketingarji in menedžerji.

Naloga ni lahka. V poplavi podatkov potrebujete tiste uvide, ki vam bodo pomagali ustvarjati relevantne vsebine in usmerjati denar v prave kanale. Le sistematičen pristop k analitiki na vseh točkah nakupne poti lahko pravočasno zazna odstopanja od želenih učinkov in zagotavlja pronicljive vpoglede.

Strateške odločitve na trdnih temeljih

Še tako domiselne rešitve niso kaj prida vredne, če ne ustvarijo učinka. Zato analiziramo podatkovno sled tržnih aktivnosti in obnašanja strank. S pomočjo delavnic in tehnologije vam pomagamo povezati ter osmisliti podatke različnih marketinških kanalov tako, da sestavljajo zgodbo prek celotne nakupne poti. Metrike postavimo glede na specifiko vašega podjetja in ciljev, ki jih želite doseči, hkrati pa vam pomagamo vzpostaviti proces, ki zagotavlja stalno izboljševanje rezultatov.

Z vizualizacijo podatkov je analiza hitrejša in lažja

Z vizualizacijo ključnih metrik poskrbimo, da imajo različni deležniki takšne dashboard-e, ki jim pomagajo optimizirati delo, znižati stroške in povečati prodajo. Pri tem pa ne gledamo le nazaj: s statističnim modeliranjem lahko učinke predvidimo tudi vnaprej, kar daje strateškim odločitvam trdnejše temelje.“Smo data-driven podjetje. Futura dopolnjuje naš način razmišljanja, njihova strokovna znanja na področju digitalne analitike pa so nam pomagala doseči nov nivo na področjih zbiranja in analize podatkov ter poročanja ugotovitev.”
Nikhil Patwardhan Direktor marketinga @ Goopti


Ne veste, kje izgubljate stranke?
Kontaktirajte nas