#
Študija primera

Pobrišimo z decembrskim stresom

Pobrišimo z decembrskim stresom
  • Oblikovanje in razvoj spletnih strani
  • Sodelovanje z vplivneži
  • Influencer marketing
  • Produkcija digitalnih vsebin
Paloma je v svoji kampanji opozorila na drugo plat decembrskega blišča – na decembrski stres. V zabavni kampanji je svoje uporabnike pozvala, naj ne podležejo visokim pričakovanjem in željam po popolnosti ampak naj se raje sprostijo in uživajo - naj pobrišejo z decembrskim stresom! 

Najboljša prijateljica Paloma opozarja na skrite pasti decembra

Paloma je v novembru in decembru, obdobju, ko nekoliko več časa namenimo sukanju po kuhinji in istočasno pogosteje uporabljamo papirnate brisačke, želela lansirati kampanjo, ki bi spodbudila nakup papirnatih brisačk Paloma. 

Najboljša prijateljica Paloma opozarja na skrite pasti decembra

Paloma, tvoja najboljša prijateljica

Ker karakter blagovne znamke Paloma pooseblja prijateljico, ki smo jo ob 150-letnici poosebili s kampanjo Najboljša prijateljica, smo novo kampanjo gradili na teh temeljih. Paloma kot najboljša prijateljica tudi v decembru poskrbi za svoje prijateljice, jih opozori na skrite pasti decembra in jim ponudi rešitev.

December naj bi bil najbolj čaroben in vesel mesec v letu. Pa je res? Zaradi visokih pričakovanj po popolnosti, ki si jih ustvarimo sami ali pa jih v nas spodbudijo številni filmi in oglasne vsebine, ki prikazujejo nerealistično idealne trenutke zadnjega meseca v letu, je december lahko tudi mesec poln stresa. 

3 zabavne taktike, kako pobrisati s stresom

Sporočilo kampanje

Paloma nas v svoji kampanji Pobrišimo z decembrskim stresom vabi, naj se letos ne trudimo z doseganjem nedosegljive popolnosti v čiščenju, okraševanju, pripravi hrane, nakupovanju, odnosih in vsem, kar zaznamuje december, ampak naj se sprostimo in uživamo. 

Palomino glavno sporočilo je na izredno prepričljiv in zabaven način ubesedila igralka Alenka Marinič. V glavnem videu, ki je bil objavljen na pristajalni spletni strani, na YouTubu in na Facebooku, nas je povabila k deljenju svojih predlogov, kako pobrisati z decembrskim stresom. Vabilo je bilo okrašeno še z obljubo končne nagrade, saj bo Paloma med vsemi sodelujočimi izbrala 5 nagrajencev in jih poslala na vikend oddih v Terme Olimia. 

Nekaj predlogov ljudi, kako pobrisati z decembrskim stresom:

Nekaj predlogov ljudi, kako pobrisati z decembrskim stresom:

Objave, oglasi, vplivneži ...

Uporabniki, ki smo jih k sodelovanju vabili s pomočjo objav in oglasov na družbenih omrežjih ter s pomočjo vplivnežev, so na spletnem mestu objavljali svoje predloge, kako pobrisati z decembrskim stresom. 

Spletno mesto kampanje: https://www.paloma.si/si/pobri...

Rezultat

Kampanja je že takoj na začetku doživela zelo dober sprejem pri ciljnem občinstvu. Že v prvem vikendu je namreč sodelovalo preko 3.000 ljudi, v celem mesecu pa je število sodelujočih preseglo 13.000. 


Povežite se s svojimi strankami
Kontaktirajte nas