#

Gregor Firbas je novi izvršni direktor Skupine Futura

Ljubljana, 26. oktober 2021 – Gregor Firbas je novi glavni izvršni in operativni direktor v oglaševalski agenciji Futura DDB. Na tem mestu bo nasledil Mijo Gačnik Krpič, ki se bo pridružila Marku Vičiču in Vitalu Verliču v nadzorno usmerjevalnem delu uprave Future DDB.
#


Gregor Firbas se je Futurini ekipi pridružil leta 2015 z nalogo razvoja digitalnega stebra storitev. Zadolžen je bil za snovanje digitalnih strategij oziroma povezovanja znamk s kupci skozi različne tehnologije digitalne pokrajine. Na podlagi nenehnega osebnega razvoja, proaktivnosti in osredotočenosti prepoznavanja potreb naročnikov se je leta 2019 kot namestnik direktorja pridružil širši upravi Future in skrbel za njen razvoj v Zagrebu. Gregor se zaveda, da ga čakajo veliki izzivi, a njegovi cilji so jasno zastavljeni: »Možnost usmerjati Futuro, ki združuje toliko talentiranih posameznikov, ti že več kot 30 let soustvarjajo slovensko oglaševalsko sceno, je zame izziv, in tega se bom lotil z veliko entuziazma in ponosa. Na Futuri smo že po naravi našega dela vedno v transformaciji, saj se nenehno prilagajamo željam in potrebam klientov, se odzivamo na razmere na trgu in v naše procese apliciramo novosti industrije. Moja želja je, da dam temu pospešek, ki bo našim klientom omogočil še uspešnejše poslovanje, nam pa pomagal pustiti nov pečat v branži.«


Mija Gačnik Krpič je na Futuri DDB od leta 2007 in je v zadnjih letih odigrala pomembno vlogo pri transformaciji Future v polno integrirano marketinško agencijo. Pod njeno taktirko je agencija Futura DDB v odlični formi, postala je oglaševalska agencija 30-letja in agencija leta 2020 in 2021. 

Preberite tudi

Povežite se s svojimi strankami
Kontaktirajte nas