#

Skupaj z mladoletnimi ukrajinskimi otroki smo zasnovali NFT-je

Slovenska oglaševalska zbornica je oglaševalske agencije pozvala, da s kreativnimi rešitvami pomagamo Ukrajincem. Naloga je bila ustvariti NFT-je, ki bodo ponujeni na platformi Truhoma, zbrana sredstva pa bodo v obliki paketov hrane darovana Ukrajincem.
#


Ideja: begunci Ukrajino vrnejo v lepše čase

Celoten svet je priča razdejanju, ki ga za seboj pušča vojna v Ukrajini. Vsak dan v medijih spremljamo slike uničenih mest, vasi, stavb, cest, šol in igrišč. Ruševine pa niso le zidaki in beton. To so spomini tistih, ki so na teh območjih živeli. In spomini bodo živeli za vedno.

Kot osnovo za projekt smo vzeli slike ruševin iz Ukrajine, ukrajinske otroke iz begunskega centra v Logatcu pa smo prosili, da slike dopolnijo z ilustracijami in spomini, ki jih imajo na svojo državo pred vojno. Otroci so tako »popravili« slike ruševin in Ukrajino vrnili v mirno obdobje. 

Popravljene slike ponujajo veliko več kot lepe grafike. Ujeli smo najbolj pristna čustva otrok, ki se spominjajo svoje domovine. Ukrajina bo za vedno živela v njihovih srcih. V njihovih spominih še vedno stoji. NFT-je smo zato opremili z močnim sporočilom: Ukraine still standing.

Naš NFT lahko kupite tukaj in s tem Ukrajincem v stitski prispevate paket hrane.

Preberite tudi

Povežite se s svojimi strankami
Kontaktirajte nas